duminică, 10 aprilie 2011

OnBux



   Onbux este  un serviciu de publicitate tip PTC unde inscrierea este complet gratuita. Acesta  este un site PTC cu originile in Brazilia lansat in iulie 2010. In scurt timp acest site a devenit cel mai mare concurent pentru NeoBux , efectuand plati de peste 3 milioane de dolari si numarand peste 500 de mii de mebri. Reteta este foarte asemanatoare cu Neobux, doar aici primi 4 reclame principale pe zi care vor fi cotate la 0.01 $ , dar vom intalni de asemenea si alte reclame daca vom alege sa vizitam aceasta pagina des. E un PTC foarte bun pentru cei care nu vor sa investeasca nimic si care vor sa vaneze cat mai multe reclame in primele zile , pentru a acumula suficienti bani pentru a cumpara referali .
   Acest PTC este un excelent de a face bani de a casa , fara nicio investitie , cu doar 2 minute pe zi. Referali vor fi foarte activi  , iar eu personal am reusit sa acumulez 11 referali, in primele  4 saptamani  fara sa vanez prea multe reclame.

  Site-ul este foarte usor de navigat , reclamele fiind in sectiune VIEW ADS. Pentru a gasi si alte reclame , in afara celor 4 principale , vizitati des pagina .


INFO:
Pay : 0.01 $
Reclame: Minim 4
Pret Referal : 0.25 $/ 30 de zile
Retragere : Minim 2 $
Plata : Instant
Metode de plata : Paypal, Alertpay, Neteller

 




Mai jos puteti viziona un clip cu prezentarea site-ului


Pentru inscriere dati click pe bannerul OnBux

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu