duminică, 3 aprilie 2011

Cum se castiga sume adevarate pe siteurile PTC

    Inainte de a aborda aceasta strategie trebuie sa intelegi ca nu poti face un profit atat de mare imediat ce te-ai inregistrat pe un astefel de site .La inceputl vei castiga doar cativa centi pe zi, dar daca esti o persoana hotarata si veti acorda acestui site un minim de 3-4 minute pe zi, va veti putea crea un drum sigur catre succes.
   Daca nu doresti sa investeti  niciun ban, va dura mai mult  timp pana vei incepe se castigi sume ridicate  de bani. In cazul in care poti face o investitie, acest lucru se va intampla mult mai rapid. Totusi, investitia insa nu este o necesara , dar esti dispus sa ai rabdare cu un astfel de site.
   Principalele elemente care ajuta la marirea veniturilor la site-urile PTC sunt referalii. Daca nu aveti niciun referal veti castiga bani foarte lent. Exista doua optiuni in acest caz: prima si cea mai simpla consta in inchirierea referalilor, pe care o voi prezenta mai in detaliu, iar cea de-a doua optiune reprezinta obtinerea referalilor directi.
    Obtinerea referalilor directi se face  atunci cand cineva se inregistreaza pe un astfel de site  la recomandarea dumneavostra , sau trecand numele tau in campul “Referrer”. Astfel  acesta devine automat un referal direct de-al tau. De fiecare data cand persoana respectiva (referalul) face click pe o reclama, vei primi si tu o suma de bani.  Important este faptul ca aceasta persoana u nu va avea nimic de pierdut in aceasta situatie, castigurile sale fiind in orice caz de 100% alocate contului propriu. 
    Pentru a avea referali directi , trebuie sa aveti contul de minim 30 de zile , si sa aveti minim 100 de click-uri date.       O alta metoda este inchirierea referalilor: Este o metoda simpla, dar in unele cazuri poate fi foarte profitabila (in cazul membrilor standard).Referalii sunt persoane reale, iar costul de inchiriere este de 0.20$ pe luna.Daca ti-ai dat seama ca unul sau mai multi referali au devenit inactivi, ai posibilitatea de a-i inlocui cu altii noi. Aceasta operatiune costa  7 centi pentru fiecare referal in parte. D. Daca nu vei inlocui referalii inactivi vei iesi in pierdere, deci este recomandata verificarea acestora la un interval de 2-3 zile.
    Cand ai ajuns la 75 centi castigati din click-uri, poti cumpara primul pachet de 3 referali, insa mai tarziu iti vei da seama ca nu ai destui bani pentru a-i plati pentru inca 30 zile sau pentru a-i inlocui pe cei inactivi. De aceea recomand cumpararea primului pachet de referrali doar in momentul in care ai strans cel putin 1$ – 1.5$ din click-urile efectuate, chiar daca dureaza mai mult timp. Astfel vei avea destui bani pentru a-i inlocui imediat pe cei inactivi.
  Pe site-uri precum Onbux ,VcBux sau NeoBux are o optiune minunata numita AutoPay. Acesta este un instrument pretios care daca e activat si un referral inchiriat va face unul sau mai multe click-uri intr-o zi, acesta va fi platit automat pentru inca o zi si astfel veti economisi 10% din costul de inchiriere. De indata ce ai inchiriat primii 3 referali, functia AutoPay ar trebui activata. Vei putea face asta folosind link-ul din partea de sus a paginii in care sunt listati referalii inchiriati..
     Incasarea banilor prea devreme este o mare greseala pe care o face o mare parte din noii membrii ai acestor site-uri, pentru a testa daca intr-adevar acest site chiar plateste membrii, si sigur ca face asta. Multi membri vor face 2$ din click-uri (bani care ar trebui investiti in referali), apoi ii vor incasa de indata, ceea ce e o pierdere de timp. Pe forum poti gasi mii de dovezi de plata! Banii respectivi ar trebui folositi pentru inchirierea referalilor sau pentru a prelungi durata de inchiriere a referalilor deja existenti, maximizand astfel castigurile.
   Strategia consta in inchirierea referalilor in continuu, pana la atingerea limitei de 300 referali (limita pentru membrii Standard), chiar daca va dura ceva timp. Aici va trebui sa te opresti si sa-i mentii la aceasta valoare, inlocuindu-i permanent pe cei inactivi. Fa acest lucru pana cand in contul tau se vor acumula 90$, apoi foloseste banii pentru a face upgrade la membership Golden. Abia acum incep castigurile cu adevarat, pentru ca de aici incolo profitul se va dubla. Daca pana acum, ca membru Standard primeai 0.005$ pentru fiecare click pe care un referal de-al tau il facea, ca membru Golden vei primi 0.01$. Asta e tot.
     Acum inchiriaza in continuare referali pana vei avea 2000 (limita pentru membrii Golden). Aminteste-ti ca daca nu te grabesti acum sa scoti banii din cont, vei putea mai tarziu sa te bucuri de sume impresionante de bani pe care sa-i retragi din cont. Incearca sa nu fi nerabdator in a incasa banii. Incaseaza doar atunci cand iti dai seama ca banii respectivi nu-ti trebuiesc pentru a plati referalii care mai au putin timp pana expira.


vcBux

Un comentariu: