duminică, 3 aprilie 2011

Intrebari si raspunsuri despre afacerea PTC.

1. Ce reprezinta un site PTC?
 Un site PTC este un site care te plateste pentru fiecare click pe care tu il vei da pe linkurile propuse de ei.

2 . Ce trebuie sa fac aici?
 Trebuie sa vizitezi niste linkuri (reclame) timp de 30 de secunde. Linkurile le gasesti la "View Advertisements" din meniul de sus. Pentru fiecare link pe care il vizitezi, ca membru Standart,  primesti 1 cent iar pentru fiecare link pe care unul din referalii tai il viziteaza, primesti 0,5 centi.  Ca membru Golden aceste sume se dubleaza

3.Cum pot castiga mai multi bani pe site-urile PTC?
Cu ajutorul sistemului de referali. Acestia  pot fi directi (adusi de tine )  sau inchiriati pe o perioada de 30 de zile.

4. Cati bani imi trebuie ca sa inchiriez referali?
Un referal costa 20 de centi. Numarul minim de referali ce pot fi inchiriati sunt 3, iar maximul 100. Referali se gasesc sub forma de "pachete" a cate  3, 10, 20, 30, 40, 50, 70 si 100. Poti cumpara mai multe pachete , daca vrei sa detii 1000 sau sa zicem 2000 de referali.

5. Cum inchiriez referali?
Pentru a inchiria referali, trebuie sa accesati casuta cu RENT REFERALS.
  
6.Cum imi ridic banii castigati ?
Banii din contul tau  PTC ii poti scoate cand ajungi la suma minima de plata. Suma minima ce poate fi retrasa este 2$ . In momentul in care ai ajuns la suma minima de plata, butonul "YOUR PAYMENT" va deveni verde si vei putea cere plata. Dupa ce ai dat click pe buton si ai confirmat ca emailul este cel cu care te-ai inscris la Alertpay sau PayPal, vei primii banii automat, in cateva secunde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu