luni, 11 aprilie 2011

MindBux



   MindBux este un nou site PTC lansat in februarie 2011. Acesta foloseste script-ul Zeus si are o interfata foarte placuta, fiind unul din cele mai bune site-uri de acest fel, lansate in 2011. Reteta e aceeasi, 4 reclame, fiecare cotata la 1 cent, plus alte reclame care pot fi gasite de-a lungul zilei. Insa ..vine cu ceva in plus .

    MindBux ofera si o sectiune speciala numita SignUpAds ,unde puteti fi platit pentru a va inscrie pe diferite site-uri. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati aceasta zona, alegeti reclama de inscriere dorita, si dupa inscrierea pe acel site veti castiga 10 centi. Destul de impresionant ? Sa zicem doar ca in 10-15 minute puteti castiga lejer 1 dolar, ceea ce este destul de mult in comparatie cu alte site-uri PTC . Va puteti cumpara referali din prima zi cu acesti bani sau puteti da propriile anunturi de inscriere la care sa cautati referali directi pentru dumneavoastra . Sau puteti doar strange suma minima de retragere , si sa o trimiteti pe contul dumneavoastra de PayPal.
   De asemenea puteti inchiria referali sau ii puteti cumpara definitiv, care va vor aduce 40 % din castigurile click-urile date de ei daca sunteti membru Standard , sau 100 % din click-uri daca sunteti un membru de nivel superior.



INFO:

Pay : 0.01 $
Reclame: Minim 4
Pret Referal : 0.27 $/ 30 de zile
Retragere : Minim 2 $ si minim 60 de click-uri date
Plata : Instant
Metode de plata : Paypal, Alertpay



 Mai jos puteti viziona un scurt tutorial despre MindBux



Puteti ajunge pe pagina  MindBux ,  cu un click pe bannerul site-ului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu