duminică, 3 aprilie 2011

In ce consta metoda site-urilor PTC


      PTC este prescurtarea in engleza de la Paid To Click si inseamna platit pentru a da click. Un PTC este un site care te plateste sa vizitezi niste linkuri timp de cateva secunde. Aceste linkuri reprezinta reclame , iar pentru fiecare reclama acesata vei primi 0.01 $ sau 1 cent .O suma foarte mica  la inceput. Insa in fiecare zi veti putea viziona 4 - 5 reclame , care vor dura intre 10 - 30 de secunde,   dar  in timp veti putea ajunge la 8-9 reclame primite pe zi.
   
    Stiu ca nici acum nu suna foarte avantajos. Insa  pentru a castiga mai multi bani cu bani castigati poti cumpara referali . Referali reprezinta alti useri la fel ca tine ,  pe care dupa ce ii vei  cumpara, vor incepe sa lucreze pentru tine. Acestia costa 20- 25 de centi/ luna ( in functie de site ) daca ii vei inchiria   si vor veni in pachete de 3 , 5 ,10 , etc. Toti referalii cu care vei fi afiliat iti vor aduce intre 0.005 $ si 0.01 $. Sau fiecare membru nou adus de tine  , sa zicem prieteni , colegi , vor deveni referalii tai directi . Si daca ne gandim ca poti avea un numar mare de referali , fiecare acesand sa zicem 4 reclame pe zi , putem ajunge castiguri destule de mari pe zi.
 Un mic calcul. Daca veti avea sa zicem 10 referali cumparati. Si fiecare aduce 0.005 centi  . 

0.005 x 4 (reclame) x 10 (referali) x 30 de zile = 6 dolari 


 sau daca vei fi membru Golden

0.01 x 4 (reclame ) x 10 (referali) x 30 de zile = 12 dolari

  Acesta este secretul site-urilor PTC pe scurt. Aceste site-uri primesc bani pentru a promova aceste reclame , iar ele vor imparti aceste castiguri cu tine , pentru ca tu sa le accesezi.
  Gandeste-te . Cum ar fi sa ai ..sa zicem 100 de referali. Sau 1000.  Si sa fii membru pe mai multe astfel de site-uri PTC.   Daca esti interesat citeste articolul PTC unde vei putea afla mai multe  informatii despre aceste site-uri.


     
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu