duminică, 10 aprilie 2011

NEOBUX



    NeoBux este un serviciu online de publicitate gratuita , care permite adevriserilor sa obtina mii de potentiali clienti pentru a vizualiza reclamele acestora. Membri NeoBux vor vizualiza diferite reclame cu o durata foarte scurta , urmand ca dupa vizualizarea unei reclame , contul acestora sa primeasca ingresitrarea unei plati in functie de numarul si tipul de reclame urmarite. Inscrierea este gratuita, la fel vizualizarea reclamelor.Ca membru nu trebuie sa platiti nimic pentru a incepe sa castigati bani acasa chiar acum!
   Neobux este probabil cel mai sigur  si mai bun site PTC. In doar 3 ani a adunat peste 1 milion de membri , efectuand plati de peste 42 de milioane de dolari. Pana nu demult acest site oferea 4 reclame pe zi , fiecare cotata cu 1 cent. Insa multi membri s-au plans de munca referalilor care nu vizitau un numar prea mare de reclame zilnic.
  Astfel Neobux a aplicat o noua strategie.  Un numar de minim 12 reclame pe zi, a caror valoare poate varia  de la 0.1 cent la 1.5 centi.  Pentru cei care vor vizita pagina mai des , pot aparea pana si la 70 de reclame , insa aici depinde doar de strategia fiecaruia . Cu acesta strategie , Neobux a dus la un AVG mai bun al referalilor , acestia vizitand mult mai multe reclame si aducand membrilor castiguri mai mari.



INFO:
Pay : 0.001 - 0.015 $
Reclame: Minim 12
Pret Referal : 0.20 $/ 30 de zile
Retragere : Minim 2 $
Plata : Instant
Metode de plata : Paypal, Alertpay, Neteller


Mai jos puteti viziona un scurt clip in care va este prezentat acest site PTC



Pentru inscriere puteti da click pe unul din bannerele NeoBux

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu